Organizace na ochranu spotřebitele v České republice - Dufková, Kateřina; Horová, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce podává ucelený přehled o organizacích na ochranu spotřebitele v České republice, jejich základní funkce, vize, cíle a možnosti jak je kontaktovat. Jsou zde zmíněny i nejdůležitější státní dozorové organizace a právní úprava ochrany spotřebitele. Nejdůležitější část je věnována zmapování znalosti spotřebitelských organizací mezi obyvateli České republiky. Pomocí dotazníku bylo zjišťováno, které oganizace jsou nejznámější, jakým způsobem se dostaly do povědomí spotřebitelů. Zda spotřebtitelé vědí, jak je kontaktovat
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses