Marketing hotelu - Gerstmanová, Anna (2007)
Marketingový plán a jeho význam v hotelnictví. Výběr cílových trhů a analýza segmentace. Marketingové a prodejní oddělení. Marketingový mix. Charakteristika společnosti Orea Hotels, a.s.