Marketing hotelu - Gerstmanová, Anna; Boučková, Jana; Přidal, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Marketingový plán a jeho význam v hotelnictví. Výběr cílových trhů a analýza segmentace. Marketingové a prodejní oddělení. Marketingový mix. Charakteristika společnosti Orea Hotels, a.s.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses