Využití ekonomického systému Pohoda pro vedení účetnictví - Jaroš, Petr (2007)
Vývoj počítačových technologií a jejich využití. Hlavní přínosy a rizika pro vedení automatizovaného účetnictví. Nabídka ekonomického software pro malé a střední firmy na trhu ČR. Představení systému Pohoda společnosti Stormware