Využití ekonomického systému Pohoda pro vedení účetnictví - Jaroš, Petr; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vývoj počítačových technologií a jejich využití. Hlavní přínosy a rizika pro vedení automatizovaného účetnictví. Nabídka ekonomického software pro malé a střední firmy na trhu ČR. Představení systému Pohoda společnosti Stormware
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses