Postupy účtování při změně právní formy obchodní společnosti - Bohun, Jan; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza právních, účetních aspektů operací, které souvisejí s procesem změny právní formy obchodní společnosti
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchodní společnosti; finance podniku; audit; management [obor bakal. práce]; účetní závěrka; bakalářské práce; corporations; business finance; auditing; bachelor's theses