Motivace k dobrovolné práci - Švarcová, Petra; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza faktorů u vybrané skupiny dobrovolníků, které jsou rozhodující pro angažování se v dobrovolnické práci
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: dobrovolnictví; pracovní motivace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; employee motivation; bachelor's theses