Vývoj legislativních úprav domácího násilí v ČR - Čelikovská, Martina; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zmapování legislativní úpravy problematiky spojené s domácím násilím v České republice
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: domácí násilí; právní předpisy; trestní právo; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; legal regulations; criminal law; bachelor's theses