Analýza managementu s.r.o. Brenntag CR - Žilková, Alena (2006)
Práce analyzuje vybraný podnik, identifikuje vybrané faktory úspěšnosti podniku a optimalizuje systém řízení podniku ve vztahu k budoucímu vývoji