Analýza managementu s.r.o. Brenntag CR - Žilková, Alena; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce analyzuje vybraný podnik, identifikuje vybrané faktory úspěšnosti podniku a optimalizuje systém řízení podniku ve vztahu k budoucímu vývoji
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: management; fúze podniků; management [obor bakal. práce]; brainstorming; bakalářské práce; management; merger of corporations; bachelor's theses