Systém vismo a jeho možnosti nasazení v rámci městského (obecního) úřadu - Jelínková, Jana; Pokorný, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zmapování současného stavu systému vismo a navržení konkrétního řešení
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: internet; prezentace informací; HTML editory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; presentation of information; HTML editors; bachelor's theses