Výhody a nevýhody členství v Evropské unii - Rozsypálková, Michaela; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis a zhodnocení toho, co přinesla a vzala politika EU zemím jižní Evropy, a to konkrétně Španělsku, Portugalsku a Řecku
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: evropská integrace; ekonomický růst; volný obchod; Španělsko; Portugalsko; Řecko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; European integration; economic development; free trade; Spain; Portugal; Greece; bachelor's theses