Porovnání daňového systému v ČR se systémem v Austrálii - Pavelková, Veronika; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce se zabývá jednotlivými daňovými systémy daných zemí České republiky a Austrálie a jejich rozdíly
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: daňové systémy; Česko; Austrálie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; Czechia; Australia; bachelor's theses