Typy platebních karet a systémů. Jejich využití v současné době a do budoucna - Sedláčková, Jitka; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce je zaměřena na historii, současnost a vývoj platebních karet
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: platební karty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; payment cards; bachelor's theses