Finanční analýza UPC Česká republika, a.s. - Šťastná, Andrea; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení finanční situace podniku
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; financial management; master's theses