Top management municipální sféry v ČR z hlediska gender - Smejkalová, Anna (2006)
Objasnění slova gender, přehled o vývoji feministických hnutí a historii gender studií. Zmapování českého internetového prostředí a organizací zabývajících se principem gender. Popis a analýza top managementu municipální sféry v ČR po volbách 2002