Top management municipální sféry v ČR z hlediska gender - Smejkalová, Anna; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Objasnění slova gender, přehled o vývoji feministických hnutí a historii gender studií. Zmapování českého internetového prostředí a organizací zabývajících se principem gender. Popis a analýza top managementu municipální sféry v ČR po volbách 2002
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: feminismus; gender; obecní volby; management [obor dipl. práce]; municipální sféra; diplomové práce; feminism; gender; local elections; master's theses