Veřejně dostupné účetní údaje a možnosti jejich využití - Černý, Rudolf; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza právního rámce pro zveřejňování účetních údajů se zaměřením na povinnosti podnikatelských subjektů
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: výroční zprávy; účetnictví; digitalizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; annual reports; accounting; digitization; master's theses