Marketingové nástroje se zaměřením na distribuci a komunikační mix - Hátle, Vladan (2006)
Specifika, která sebou nese aplikace marketingových pohledů a zásad v nově vzniklé firmě. Vazba se dvěma základními marketingovými nástroji, a to s distribucí a s komunikačním mixem