Marketingové nástroje se zaměřením na distribuci a komunikační mix - Hátle, Vladan; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Specifika, která sebou nese aplikace marketingových pohledů a zásad v nově vzniklé firmě. Vazba se dvěma základními marketingovými nástroji, a to s distribucí a s komunikačním mixem
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: distribuce zboží; personální management; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; distribution of goods; personnel management; master's theses