Etika zaměstnance veřejné správy - Hrdinová, Naděžda; Zika, Richard, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Informace o etických kodexech zaměstnanců veřejné správy
Vedoucí práce: Richard Zika
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: etika; etické kodexy; lidský kapitál; veřejná správa; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; ethics; ethical codices; human capital; public administration; master's theses