Obchodování na devizových trzích - Kubíček, Petr; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Popis a analýza obchodování na devizových trzích, jejich fungování a význam v ekonomice
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: devizové trhy; kurzová politika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; foreign exchange market; foreign exchange policy; master's theses