Marketingové řízení ve vybrané firmě - Netolický, Michal; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Návrh opatření s cílem zvýšit efektivitu marketingového řízení firmy SIAD Czech s.r.o.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketingový management; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; diplomové práce; marketing management; master's theses