Studie proveditelnosti rozvojového projektu - Ornst, Jan; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Výklad tvorby předinvestiční přípravy rozvojového investičního projektu
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: strategický management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; diplomové práce; strategic planning; financial analysis; master's theses