Šest přednášek o hospodářské krisi - Drachovský, Josef, 1876-1961 (Sbírka přednášek a rozprav. Extense vysokých škol pražských, 1932)
Pojem hospodářské krize. Příčiny a důsledky světové krize 30. let. Prostředky k překonání hospodářské krize a jejich hodnocení