Šest přednášek o hospodářské krisi - Drachovský, Josef, 1876-1961 (Praha : Jednota československých matematiků a fysiků, 1932)
Pojem hospodářské krize. Příčiny a důsledky světové krize 30. let. Prostředky k překonání hospodářské krize a jejich hodnocení
Obsahuje bibliografii
Keywords: hospodářská krize; měnové krize; veřejné finance; světová ekonomika; dějiny ekonomických teorií; zprávy; economic crises; currency crises; public finance; world economics; history of economic thought; reports