Přebytek kupní síly a jeho odstranění : národohospodářská studie - Kadlec, Vladimír, 1912-1998 (Praha : Družstevní práce, 1945)
S předmluvou Dr. Jaroslava Nebesáře
Obsahuje bibliografii
Keywords: kupní síla; měnová politika; hospodářská politika; státní rozpočet; válečné hospodářství; poválečná obnova; majetkové daně; Československo; mezinárodní srovnávání; monografie; purchasing power; monetary policy; economic policy; budget; wartime economy; postwar reconstruction; property tax; Czechoslovakia; monographs