O hospodářské obnově ve Spojených Státech severoamerických - Čechrák, Cyril, 1890-1974 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, 1937)
Situace amerického hospodářství před a po velké hospodářské krizi ve 20. a 30. letech 20. století. Vládní program New Deal, jeho přínosy a náklady
Keywords: hospodářská krize; hospodářské cykly; New Deal (1933-1939 : Spojené státy americké); hospodářská politika; Spojené státy americké; zprávy; economic crises; business cycles; New Deal (1933-1939 : United States); economic policy; United States; reports