Pracovní důchody, výroba a spotřeba - Maiwald, Karel, 1902-1979 ([s.n.], 1938)
Vztah výroby a spotřeby, nabídky a poptávky. Důsledky růstu produktivity práce, nebezpečí nadprodukce a možnosti řešení na národohospodářské úrovni