Pracovní důchody, výroba a spotřeba - Maiwald, Karel, 1902-1979 (V Praze : [s.n.], 1938)
Vztah výroby a spotřeby, nabídky a poptávky. Důsledky růstu produktivity práce, nebezpečí nadprodukce a možnosti řešení na národohospodářské úrovni
Separát z: Sociální revue, roč. XIX, čís. 1-2
Keywords: produktivita práce; výroba; hospodářská politika; dějiny ekonomických teorií; teorie výroby; výrobní vztahy; zprávy; labor productivity; production; economic policy; history of economic thought; reports