Účast zaměstnanců na zisku - Hodáč, František Xaver, 1883-1943 (Účast zaměstnanců na zisku, 1940)
Principy odměňování v podniku, problematika podílu zaměstnanců na zisku podniku. Názory V. Mildschuha a Karla Diehla. Příklady řešení v podniku Baťa, a.s. a Českomoravské dráhy