Účast zaměstnanců na zisku - Hodáč, František Xaver, 1883-1943 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, 1940)
Principy odměňování v podniku, problematika podílu zaměstnanců na zisku podniku. Názory V. Mildschuha a Karla Diehla. Příklady řešení v podniku Baťa, a.s. a Českomoravské dráhy
Keywords: odměňování; mzdy; zaměstnanci; podnikání; zisk; podíl na zisku; mezinárodní srovnávání; přednášky; compensation; wages; employees; business; profit; lectures