Násilí v rodině - Hladílek, Radko; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Problematika násilí uplatňovaného v rodině
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: domácí násilí; krizová intervence; sociální práce; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; crisis intervention; social work; bachelor's theses