Význam mimoškolního tréninku sebeobranného systému Allkampf-Jitsu pro prevenci kriminality dětí - Hermann, Martin; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Nástin celospolečenského problému kriminality mládeže, její vzrůstající tendence a její prevence
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)— Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedaagogická fakuta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: kriminalita mládeže; volný čas; sportovní aktivity; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; juvenile delinquency; leisure; sports activities; bachelor's theses