Šikana mezi mladistvými z pohledu Policie ČR - Vaněk, Pavel; Ptáčková, Lucie, -2007; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2007)
Práce je zaměřena na vysvětlení sociálně patologického jevu ve společnosti - šikanování
Vedoucí práce: Lucie Ptáčková
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: šikana; trestné činy; trestní řízení; sociální problémy; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bullying; crimes; criminal procedure; social problems; bachelor's theses