Ochrana obětí a předcházení případům domácího násilí - Komorous, Miroslav; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce charakterizuje fenomén domácího násilí a charakterizuje jednotlivé etapy intervence státu při prevenci a řešení tohoto sociálně patologického jevu v ČR
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějoivcích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: domácí násilí; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; právní ochrana; bakalářské práce; family violence; bachelor's theses