Úroveň asertivity nižšího managementu v průmyslových podnicích se zahraniční účastí - Drbohlav, Jan, (2007)
Práce vysvětluje obsah pojmu asertivita jako uceleného komunikačního stylu a důležitost asertivního chování jako jednoho z prostředků k udržení duševního zdraví