Úroveň asertivity nižšího managementu v průmyslových podnicích se zahraniční účastí - Drbohlav, Jan; Vondrysová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2007)
Práce vysvětluje obsah pojmu asertivita jako uceleného komunikačního stylu a důležitost asertivního chování jako jednoho z prostředků k udržení duševního zdraví
Vedoucí práce: Marie Vondrysová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: asertivita; interpersonální komunikace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; assertiveness; interpersonal communication; bachelor's theses