Role policisty a etický kodex - Kaněra, Petr; Ptáčková, Lucie, -2007; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Charakteristika role policisty ve společnosti a související základní pojmy
Vedoucí práce: Lucie Ptáčková
Bakalářská práce (Bc.)— Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích , Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: policisté; etické kodexy; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; policemen; ethical codices; bachelor's theses