Policejní strategie při kontaktu s domácím násilím - Ptáček, Jan, (2007)
Práce poskytuje souhrnné informace o domácím násilí a dále se zaměřuje na policejní strategii při kontaktu s obětmi a pachateli této trestné činnosti