Policejní strategie při kontaktu s domácím násilím - Ptáček, Jan; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce poskytuje souhrnné informace o domácím násilí a dále se zaměřuje na policejní strategii při kontaktu s obětmi a pachateli této trestné činnosti
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: domácí násilí; forenzní psychologie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; forensic psychology; bachelor's theses