Kriminalita mladistvých, její vývoj a prevence - Polnický, Václav; Ptáčková, Lucie, -2007; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Přehled trestné činnosti dětí a mládeže v ČR a její vývoj po roce 1990. V práci jsou vymezeny základní pojmy týkající se problematiky kriminality dětí a mládeže, jejích kriminologických aspektů, příčin a podmínek a charakteristika pachatele
Vedoucí práce: Lucie Ptáčková
Bakalářská práce (Bc.)— Jihočeská uiverzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kriminalita mládeže; prevence kriminality; Česko; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; juvenile delinquency; crime prevention; Czechia; bachelor's theses