Prevence zneužívání návykových látek u mládeže - Pokorná, Lucie (2007)
Specifikace návykových látek a charakteristika současné drogové scény v ČR. Protidrogová politika. Projekt průzkumu, výsledky jeho provedení a vyhodnocení postojů mládeže k užívání drog a drogové prevenci