Prevence zneužívání návykových látek u mládeže - Pokorná, Lucie; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Specifikace návykových látek a charakteristika současné drogové scény v ČR. Protidrogová politika. Projekt průzkumu, výsledky jeho provedení a vyhodnocení postojů mládeže k užívání drog a drogové prevenci
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: návykové látky; prevence kriminality; sociální výzkum; dotazníky; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; addictive drugs; crime prevention; social research; questionnaires; bachelor's theses