Škola a primární prevence sociálně patologických jevů - Krejčová, Alena; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Role školy v prevenci sociálně patalogických jevů
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: prevence kriminality; sociálněpsychologický výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; crime prevention; social psychological research; bachelor's theses