Pracovní spokojenost k pracovnímu výkonu - Kramoliš, Milan; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Vymezení problémů motivace pracovního výkonu, pracovního jednání a ověření jednotlivých faktorů ovlivňujících spokojenost pracovníků
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: lidské chování; sociální psychologie; pracovní motivace; pracovní spokojenost; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human behavior; social psychology; employee motivation; job satisfaction; bachelor's theses