Problematika migrace v ČR se zaměřením na její příčiny a modely soužití - Havlín, Jaroslav; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá vybranými aspekty problematiky migrace, zejména historickými a současnými příčinami migrace a právním postavením cizinců přistěhovalců
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: migrace obyvatelstva; menšiny; práva menšin; multikulturalismus; Česko; bakalářské práce; migration; minorities; minority rights; multiculturalism; Czechia; bachelor's theses