Sociální aspekty v díle Jana Amose Komenského - Linhartová, Irena, (2007)
Práce se zaměřuje na sociální aspekty v díle Jana Amose Komenského. Pro jejich vymezení je použito dílo Obecná porada o nápravě věci lidských, která vyjadřuje celoživotní úsilí Komenského o nápravu člověka, společnosti a světa