Sociální aspekty v díle Jana Amose Komenského - Linhartová, Irena; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zaměřuje na sociální aspekty v díle Jana Amose Komenského. Pro jejich vymezení je použito dílo Obecná porada o nápravě věci lidských, která vyjadřuje celoživotní úsilí Komenského o nápravu člověka, společnosti a světa
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějoviích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: vzdělávání; společnost; pansofie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; education; society; pansophy; bachelor's theses