Alternativní tresty - Harvalíková, Katrin (2007)
Práce se zabývá problematikou trestu v jeho obecné podobě. Seznámení s tresty a postupy nespojenými s odnětím svobody - alternativními tresty, zejména trestem Obecně prospěšné práce